4.8.08

You've got Postc@rd!


'Ηρθε κι η σειρά μου επιτέλους να συμβάλλω στο περιεχόμενο του Biographix! Το καλούδι που σας έχω ετοιμάσει το βλέπετε ακριβώς από πάνω. Και τα καλά νέα είναι ότι αν το βρίσκετε κακόγουστο, κιτς, μπανάλ, ρομαντικό, και σας αφήνει μια τελείως σαχλοπόπ γεύση τσιχλόφουσκας κοιτάζοντάς το, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας καλούδι όπως ακριβώς το θέλετε! Βουρ για το Postalz!!! Σας προκαλώ!!!

Κάνοντας εγγραφή στο Postalz, μπορείτε να φτιάξετε το προφίλ σας και να επικοινωνήσετε με άλλους εγγεγραμμένους χρήστες αλλά και με τον υπόλοιπο κυβερνοκόσμο φτιάχνοντας τις δικές σας ψηφιακές καρτ-ποστάλ! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δικό σας φόντο (φωτογραφία, σκέτο χρώμα κ.λπ), να προσθέσετε χειρόγραφο μηνυματάκι, κείμενο, εικόνες, βίντεο (αυτό πάλι πού το πάτε...), banners και χαριτωμένα γραμματόσημα και άλλα πολλά αξεσουάρ και να τα επεξεργαστείτε. Κι όταν το κομψοτέχνημά σας είναι έτοιμο προς κατανάλωση, μπορείτε να το μοιραστείτε με την κοινότητα του Postalz, να το στείλετε με email σε φίλους, να το ενσωματώσετε οπουδήποτε σας παίρνει και μετά να καμαρώνετε σαν γύφτικα σκερπάνια την υποφαινόμενη!

4 σχόλια:

mafaldaQ είπε...

Έκανα και εγώ μια! http://www.postalz.com/postcards/mafaldaq/1217886769626.postcard

Καλώς ήρθες στο biographix και εύχομαι πολλά και ωραία posts, όπως αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Την είδα την καρτούλα σου, σου άφησα και σχόλιο!!! :)

Χαίρομαι που σου άρεσε το πρώτο μου ποστ!! :) Επιφυλλάσσομαι και για ακόμα πιο "ανεξερεύνητα" (για το μέχρι τώρα περιεχόμενο του Biographix) θέματα, αρκεί να βρω χρόνο... :)

ZlatkoGR είπε...

Α, εγώ προτιμώ της Eva4Eva! Άκου βιντεάκι σε κάρτποστάλ! (Αλλά γαμώτο, προχτές δεν το ψάχναμε το video, που το ξαναβρήκες;)

Καλωσήρθες στο Biographix, Eva και ελπίζω σύντομα να σε γνωρίσω και από κοντά...

mafaldaQ είπε...

@Eva4Eva: Δεν μπορώ να το διαβάσω :(! Αλλά ευχαριστώ!

@ ZlatkoGr: Αφού το καταλάβατε όλοι, ότι μου άρεσε πολύ... λες να μην το έψαχνα; Είμαι επίμονη... :)!