18.9.08

About me, Poetic Justice

Αποδέχτηκα, να είμαι, ένας από τους επίσημους authors του biographix, χωρίς να ξέρω γιατί...Πρέπει να μου ξέφυγε το send στο email αποδοχής.

Δεν σκοπεύω να καταπλήξω κανέναν, πολλώ μάλλον τα πλήθη, που συρρέουν, καθημερινά, στο biographix.

Την πίτσα, την αποφεύγω όπως η ύλη την αντιύλη.

Πίνω κυρίως νερό και καφέ και διάφορα αφεψήματα. Αλκοολούχα παρασκευάσματα σε social mode μόνο. Video games παίζω σπανίως. Προτιμώ τα παιχνίδια πολύπλοκης λογικής και πειραματικής ψυχολογίας.

Προτιμώ τον batman, από τον superman, γιατί...bullshit. Εκτός κι αν πρόκειται για αντιήρωες τύπου Spider Jerusalem και Takeshi Kovac.

Ο άνθρωπος, είναι μια περίπλοκη σύλληψη από νερό και άνθρακα. Μπορεί να δαμάσει τα πάντα, σαν το νερό, αλλά μπορεί να δηλητηριάσει και ανεπανόρθωτα, σαν τα παράγωγα του άνθρακα. Ως εκ τούτου, χρειάζεται προσοχή.

Το biographix, είναι ένα συνονθύλευμα οξυγονωμένων εγκεφαλικών συνάψεων, χημικών νευροδιαβιβαστών και ηλεκτρικών εκκενώσεων, σε μια άνευ προηγουμένου άναρχη θεώρηση, παρατήρηση και μελέτη Της Ζωής, Του Σύμπαντος Και Των Πάντων, με μοναδικό σκοπό την αύξηση της εντροπίας του συστήματος και την επιτάχυνση του θερμικού του θανάτου. Με απλά λόγια: an intellectual clusterfuck in the middle of Sahara.

Εμένα θα με βρείτε: σε κάποια σκουληκότρυπα να κατεβάζω πλερέζες...

4 σχόλια:

Panigirtzou είπε...

Καλωσήλθες στην παρέα μας!

mafaldaQ είπε...

Ψαγμένο αυτό με τον άνθρακα! Αλλά και εσύ λίγο πιο προσεκτικά τα sent :)!

Καλώς ήρθες!

ZlatkoGR είπε...

Αποφεύγει την πίτσα, λέει... Τς τς τς...

Καλωσόρισες!

efou είπε...

(huh? is biographix so fuckin' complicated?) καλωσήρθες!