25.9.08

3ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Χανίων


Η αφίσα του φεστιβάλ (κάντε κλίκ πάνω της για να δείτε το πρόγραμμα)


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών Χανίων διοργανώνει το 3ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στις 27-28 του Σεπτέμβρη στο Πάρκο «Ειρήνης & Φιλίας των Λαών»


Ένα διήμερο εκδηλώσεων-συζητήσεων- συναντήσεων-διαλόγου και ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
- Μουσικές από τις κοινότητες των μεταναστών που ζουν στα Χανιά αλλά και τοπικά συγκροτήματα

- 4 θεματικές συζητήσεις για ζητήματα μεταναστών, ρατσισμού, έμπρακτης αλληλεγγύης, εκπαίδευσης, τέχνης, οικολογίας κ.α.
- Προβολές ταινιών - Κουζίνα με γεύσεις του κόσμου
- Δρώμενα - γκράφιτι - Παιδικό πρόγραμμα - Παραστάσεις από θεατρικές ομάδες και ομάδες σύγχρονου χορού - Video art - Σκάκι

- Εκθέσεις φωτογραφίας, αντιρατσιστικού σκίτσου - κόμικ

- Πάνω από 40 περίπτερα αντιρατσιστικών οργανώσεων, κοινοτήτων μεταναστών, συλλόγων και κοινωνικών χώρων δράσης.



Διαφημιστικό φεστιβάλ

2 σχόλια:

mafaldaQ είπε...

Πως ήταν τελικά; Μου αρέσουν πάρα πολυ, αυτά τα πολύχρωμα και πολύβουα φεστιβάλ! Κρίμα που δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί!

karry είπε...

Η πρώτη μέρα ήταν πάρα πολύ καλή .. πανικός από κόσμο παντού (στις συζητήσεις, στις 2 μουσικές σκηνές, στα θεατρικά, στην κουζίνα, στο παιδικό εργαστήρι, στην φωτογραφική έκθεση κτλ.)και πάρα πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Δυστυχώς η δεύτερη μέρα άρχισε με βροχή που ξεκινούσε και σταματούσε συνέχεια ακυρώνοντας πολλές από τις δραστηριότητες... Μερικά πράγματα λόγω του πάθους των ανθρώπων που τα οργάνωσαν δεν σταμάτησαν. Έτσι το αλβανικό και το αραβικό γλέντι, καθώς και το θεατρικό έγιναν κάτω από την βροχή!