1.9.08

dragongrrrr

Αποδέχτηκα, να είμαι, ένας από τους επίσημους authors του biographix, γιατί κάτι ανέφερε ο κούνελος για γκομενοπαγίδα και ακούστηκε καλό. Ελπίζω να ελκύει και γκόμενους γιατί αν ισχύει μόνο για γκόμενες θα υπάρξει πρόβλημα. Μεγάλο.

Σκοπεύω, να καταπλήξω τα πλήθη, που συρρέουν, καθημερινά, στο biographix, με το χαμόγελο της Crest που θα εκτυπώσω σε αυτοκόλλητο χαρτί και θα κολλήσω πάνω από το δικό μου χαμόγελο (που είναι της Colgate).

Την πίτσα, την παραγγέλνω με ό,τι μπορεί να χωρέσει επάνω σε μία πίτσα. Εκτός από ελιές, πιπεριές και υγρό άζωτο.

Πίνω κρασά (καλά), μπύρες (ξανθές), γάλα το πρωί και Fanta πορτοκάλι -ΜΕ- μπουρμπουλήθρες γιατί είμαι cool. Και παίζω τις κουμπάρες. Μόνη μου.


Προτιμώ τον batman, από τον superman, γιατί …ε, βασικά δεν τον προτιμώ γιατί ο Superman έχει και γαμ* τις υπερδυνάμεις, ενώ ο άλλος έτσι και τα βάλει μαζί του θα φάει πολύ –έμφαση στο πολύ- ξύλο. Γενικά μου τη δίνει πολύ η μόδα σήμερα που θέλει όλοι οι υπερήρωες να έχουν 1500 ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα και να είναι μέσα στη μαυρίλα, ώστε...

α. να φαντάζουν πιο ενδιαφέροντες,
β. να ταυτιστεί το αναγνωστικό κοινό εύκολα μαζί τους και
γ. να καταλάβει κάθε πιτσιρίκι ότι αν πέσει μικρός σε ένα πηγάδι με νυχτερίδες όταν μεγαλώσει θα γίνει 2 μέτρα άντρας με τραπεζικό λογαριασμό 100 δις. και 10 μοντέλες μόνο στο ισόγειο της έπαυλης, καμιά από τις οποίες δεν θα χρειαστεί να αποκαταστήσει, ενώ συχνά πυκνά θα τον πιάνουν emo κρίσεις ξυπνώντας το μητρικό ένστικτο σε ακόμα περισσότερες μοντέλες.


Ο άνθρωπος, είναι το ανώτατο ων! Μπορεί να χτίζει πόλεις, να ταξιδεύει στο διάστημα, να καταστρέφει το περιβάλλον και άλλα πολλά γαμάτα πράγματα σαν αυτά. Επίσης βρίσκεται στην κορυφή της διατροφικής αλυσίδας και –επιβάλλεται- να τρώει τα λοιπά ζώα. Όταν ο άνθρωπος βρεθεί σε ζούγκλα, οι ισορροπίες ανατρέπονται και τότε τον τρώνε αυτά. Γενικά, λοιπόν, όλα έχουν να κάνουν με το φαι.

Το biographix είναι πράσινο. (Αν αλλάξει το template στο μέλλον θα πρέπει να κάνω edit σ'αυτό)

Εμένα θα με βρείτε:

Bookcrossing
Blog

11 σχόλια:

bunnysuicides είπε...

-μην ανησυχείς, αφού θα βάλεις κ το χαμόγελο της crest η επιτυχία είναι σίγουρη. δεκάδες mails κατάπληκτων αρσενικών θα σου έρχονται καθημερινά.

-ρε συ πράσινο είναι......

efou είπε...

έγραψες πάλι φιλενάδα!
πολύ μου άρεσε η γκρίνια σου για τον Μπάτμαν γιατί πολύ μπατμανοφιλία έχει πέσει εδώ μέσα!!
(μα δεν είναι πιο γαμάτος ο Ποπάυ??)

dragongrrrr είπε...

Κοίτα, κούνελε, όπως το δει κανείς! Άλλωστε και τα χρώματα είναι ένα καθαρά υποκειμενικό θέμα. :)

Εννοείται ότι ο Ποπάυ είναι πολύ cool τυπάς! Άλλωστε έχει -και- τατουάζ!

ZlatkoGR είπε...

Ναι, κοίταξε κοπελιά, για τον Batman τουλάχιστον η μόδα είναι σήμερα. Γίνεται cooler every minute.

Ενώ για τον άλλο τυπά με τη βρακοζούνα, είναι χτες, πάει πέρασε, γειά. Γίνεται lamer με το νανοδευτερόλεπτο...

a1pha είπε...

Συγγνώμη κιόλας, αλλά αλήθεια ο Μπάτμαν έχει πέσει σε πηγάδι με νυχτερίδες; Κι ο Οβελίξ σε χύτρα με μαγικό φίλτρο; Δηλαδή αν δεν πέσεις κάπου όταν είσαι μικρός, πάει τέλειωσε, έτσι;

deadendmind είπε...

Φαντάσου δηλαδή τι είχε να γίνει αν ο Christian Bale έπαιζε το Superman! :-P

mmjrules είπε...

@alpha1
Ναι, κι ο Superman "έπεσε" στη γη, δεν είναι τυχαίο.

Εγώ που έπεσα στα σκατά, τι θα γίνω?

mafaldaQ είπε...

Ρε κορίτσια... ο τυπάς καπνίζει σπανάκι! Τι να λέμε τώρα; Συγκρίνονται; Εξάλλου και ο batty είναι μπρατσωμένος! Αλλά ναι! Θέλει πτώση... οπωσδήποτε!

efou είπε...

@mafalda
κι εγώ καπνίζω μέντες, και τι έγινε? :-Ρ

dragongrrrr είπε...

Maf. πρέπει να το δοκιμάσεις το σπανάκι, δεν ξέρεις τι χανς! Προαιρετικά μπορεις να προσθέσεις και φυσικό σπόγγο στην άκρη για φιλτράκι (και ολοκληρωμένη απόλαυση)

MMJ, ο shit-toylet man είναι copyright μου και δεν τονα δίνω πουθενά.

deadend, αν ο Christian Bale έπαιζε το Superman θα έκανα την αφίσα ταπετσαρία οροφής για να ξυπνάω ευχάριστα κάθε πρωί. Επίσης θα τον έψαχνα και σε sex doll.

Zlatke, είσαι κακός (σαν τον Joker) και γι'αυτό δεν σου απαντάω.

a1pha, είναι αλήθεια! Το θέμα είναι -που- θα πέσεις... Δες και τον MMJ!

moukelis είπε...

Πάντως να γίνεις Μπάτμαν δεν ειναι κι άσχημο σαν προοπτική έτσι όπως το περιέγραψες...(εμενα μου γυαλισε αυτο με τα δυο μετρα μπόι)Αλλά που να βρεις τη σήμερον ημέρα πηγάδι με νυχτερίδες...