1.8.08

Ηλεκτρονικές αγορές με άποψη

Συζητούσαμε για on-line αγορές. Εντάξει το Amazon και το Ebay το ξέρουμε όλοι. Υπάρχουν, όμως και άλλα καταστήματα, εξίσου ενδιαφέροντα και μερικά πολύ μοναδικά. Θα αναφέρω μερικά, σε αυτό το post, ειδικά τώρα που έρχεται η γιορτή, που γιορτάζει η μισή Ελλάδα! Όλο και κανένα δωράκι θα θελήσετε για κάποιον φίλο ή φίλη! Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα.

Αρχικά, να αναφέρω το Etsy. Είναι μια ιστοσελίδα, που συγκεντρώνει καλλιτέχνες, από όλο τον κόσμο και κάνει τις αγορές μέσω internet, ένα ευχάριστο παιχνίδι. Δοκιμάστε να βρείτε κάτι, με βάση το χρώμα. Μπορεί να ξεχαστείτε ώρες εκεί. Αν πάλι είστε σε εκείνη την κατηγορία, που δεν μπορείτε να διαλέξετε δώρα, προτιμήστε το gift guides . Ας μην κάνω άλλο spoiler. Απλά ανακαλύψτε το! Το μόνο αρνητικό, που εντόπισα, είναι η διαδικασία πληρωμής. Αν πάρετε παραπάνω από ένα αντικείμενο και μάλιστα από διαφορετικό καλλιτέχνη, θα πρέπει να τα πληρώσετε χώρια. 1 πληρωμή ανά πωλητή. Λίγο κουραστικό αλλά αξίζει τον κόπο. Και επειδή ξέρω ότι σας ενδιαφέρει… Έρχονται πολύ γρήγορα. Ειδικά αυτά από Ευρώπη. Και κρύβουν συνήθως μικρές, καθημερινές εκπλήξεις.

Και για όσους, ξεπέρασαν τα threadless, για τα οποία έχει γράψει και ο καλός φίλος ZlatkoGr, έχω να προτείνω Concrete Hermit. Εκτός από τις υπέροχες κονκάρδες, μπορείτε να βρείτε πολλά και διαφορετικά T-shirts, σε λιγάκι τσιμπημένες τιμές. Μην ξεχνάτε ότι είναι British pounds το νόμισμα. Πολύ κάψιμο και τα Eboy.
Και αν επιμένετε σε βιβλία, έχω να προτείνω την ευρωπαϊκή λύση, που είναι το Play καθώς και το BookFellas. Θα έρθουν, πιο γρήγορα, θα πληρώσετε λιγότερα, γιατί δεν θα αναγκαστούν να διασχίσουν τον Ατλαντικό και θα βρείτε, πολλά και σπάνια αντίτυπα από διάφορα. Όρεξη να έχετε να ψάχνετε!

6 σχόλια:

mmjrules είπε...

Πέρα από το amazon.com μπορείς να παίρνεις από το amazon.co.uk, οπότε δεν θα περνάν τη λίμνη!

mmjrules είπε...

Α, και καλό μήνα!

mafaldaQ είπε...

Καλό μήνα! Πράγματι υπάρχει και το amazon.co.uk όπως και το ebay.co.uk! Και τα χρησιμοποιώ και τα 4 το ίδιο σχεδόν. Εξαρτάται τι ψάχνεις και τι θέλεις :)!

panselin είπε...

Tο etsi είναι ενα καταπληκτικό online crafts shop όπου απλοί άνθρωποι με φαντασία και επιδεξιότητα προωθούν τις δημιουργίες τους! Οι τιμές είναι προσιτές καθώς και τα έξοδα αποστολής και η εξυπηρέτηση άμεση!!
Μια αγορά μου από Καναδά έκανε 10 μέρες να έρθει με 3 ευρώ shipping!!!

mafaldaQ είπε...

@ panselin: Και εγώ αγοράζω τακτικά και έρχονται πάρα πολύ γρήγορα και είναι πολύ μοναδικά.

ZlatkoGR είπε...

Άμα και όταν αγοράσω όλες τις μπλούζες που θέλω από threadless, τότε θα ασχοληθώ με άλλο site. :P

Τις μετράω και μου βγαίνουν άλλες 10 εκτός από τις 4 που έχω και δεν έχω δει τι καινούργιο βγήκε τις τελευταίες 3 Δευτέρες, οπότε αυτό δε θα συμβεί πριν από το καλοκαίρι του 2010!