31.8.08

κούνελος

Αποδέχτηκα, να είμαι, ένας από τους επίσημους authors του biographix, γιατί είναι μεγάλη γκομενοπαγίδα. ήδη το mail μου έχει κατακλειστεί από μηνύματα ατόμων που θέλουν να με γνωρίσουν από κοντά. ευτυχώς, διότι η εναλλακτική επιλογή ήταν να μπω σε reality, πράγμα δύσκολο, αφού το μόνο μου ταλέντο είναι το ότι μπορώ να σηκώνω *και* το δεξί, *και* το αριστερό φρύδι (όχι ταυτόχρονα).

Σκοπεύω, να καταπλήξω τα πλήθη, που συρρέουν, καθημερινά, στο biographix, με το απίστευτο μπρίο και ταπεραμέντο μου, την αξιοαγαποσύνη και την κουλτούρα μου, τα οποία είναι κάτι παραπάνω από εμφανή σε κάθε μου ποστ.

Την πίτσα, την παραγγέλνω με παρέα. όχι σαν υλικά, εννοώ όταν είμαι εγώ με παρέα! και παραγγέλνω ή χωριάτικη, ή πικάντικη, ή με 4 τυριά (+μπέικον). εδώ να σημειώσω πως η φωτιά ανακαλύφθηκε απ' τον άνθρωπο στη διάρκεια της τελευταίας περιόδου των παγετώνων. τα φαγητά τρώγονται ζεστά. η πίτσα, τρώγεται ζεστή. τέλος.

Πίνω campari σκέτο (κλασικό πλέον), μα το καλοκαίρι προτιμώ mojito, μπύρα, ή absolute πορτοκάλι και θέλω να παίζω τουμπε(ρ)λέκι, τύμπανα, ταμ-ταμ, κρουστά γενικότερα!

Προτιμώ τον Batman και τον Wolverine, από τον Superman, γιατί είναι μάγκες, κακοί και αντικοινωνικοί, και δεν φαίνονται τα σώβρακά τους.

Ο άνθρωπος, είναι απάνθρωπος.

Το biographix, είναι μια πολύχρωμη κόλλα ζωγραφικής, ή αλλιώς, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!


Εμένα θα με βρείτε:

- gmail
- bunny suicides
- bookcrossing

8 σχόλια:

deadendmind είπε...

Ποιος είδε το WoRverine και δεν τον φοβήθηκε! :-Ρ

StrangeEmily είπε...

Lol! Όταν γνωρίσεις την πληθώρα αυτών των ατόμων που θέλουν να σε γνωρίσουν από κοντά θα έχεις την ευκαιρία να ξετυλίξεις και το ταλέντο σου!

Σημ. Παρακαλώ -please,please,please- αφαιρέστε το "ρ" από το τουμπελέκι, έχω πρόβλημα.

bunnysuicides είπε...

-demoula, το διαβάζω κ λέω, "τι άσχετο μου γράφει τώρα, ποιός είναι ο Wo Rverine?" !!!!

-strange emily, μετά από μια γρήγορη αναζήτηση στο google, το βαλα σε παρένθεση! αμάν πια, ο καθένας να μεταφέρει τα προβλήματα του στο blog, τι καταπίεση! :Ρ

efou είπε...

και για να συνεχίσω λίγο την καταπίεση...εσύ από πότε έγινες admin πουλάκι, εεε κουνελάκι μου?

mafaldaQ είπε...

Διορθώθηκε :)! Αυτό το copy-paste είναι τελικά ο πιο γρήγορος τρόπος για αναβάθμιση!

bunnysuicides είπε...

τι εγινα?
τι είμαι?
ποιός είμαι?
σταματήστε να με αγχώνετε!

ZlatkoGR είπε...

Πόσα λάθη μπορείς να κάνεις σε ένα post μόνο;

10425 Served Cold Recipes. I rest my case...

bunnysuicides είπε...

λολ! στα διάλα ρε!