6.10.08

Που στο διάολο ειναι ο Matt?

O Matt Harding είναι ένας 32χρονος που μένει στο Seattle με την κοπέλα του και τον σκύλο του. Αφού πραγματοποίησε το όνειρό του να προγραμματίζει βιντεοπαιχνίδια, μάζεψε όλα του τα χρήματα και άρχισε να ταξιδεύει τον κόσμο.

Κάποια στιγμή ένας φίλος του πρότεινε να τον βιντεοσκοπήσει ενώ χορεύει ένα χορό, όχι κάποιον ιδιαίτερο χορό, έναν απλό χωρό που ο Matt χορεύει χάλια! Άρχισε να γυρίζει το ίδιο χορό σε διαφορετικά μέρη αντί για σουβενίρ. Τα ένωσε και ανέβασε το τελικό video στο ίντερνετ. To video αυτό κυκλοφόρησε και ο Matt έγινε ημι-διάσιμος!

Τί έγινε στη συνέχεια μπορείτε να το διαβάσετε στο site του. Εγώ θα σας αφήσω απλά να απολαύσετε το video του!Where the Hell is Matt? (2008) from Matthew Harding on Vimeo.

8 σχόλια:

e. είπε...

Όταν ήρθε στην Αθήνα και θέλησε να μαγνητοσκοπήσει τον χορό του στον Παρθενώνα παραλίγο να τον μαζέψουνε για προσβολή - δείτε τη σχετική σελίδα http://wherethehellismatt.typepad.com/blog/2006/05/athens_greece_n.html (και τα σχόλια συμπατριωτών μας και μη, για δείγματα έλλειψης μέτρου)

ZlatkoGR είπε...

Μου αρέσει πολύ ο τύπος, είναι εξαιρετικός!

mafaldaQ είπε...

Κι εγώ έλεγα, θα το γράψει ή το ξέχασε! :)!

bunnysuicides είπε...

πολύ γαμάτος, ναι!
μήπως έχουμε/ξέρουμε ποιό είναι το κομμάτι που ακούγεται στι βιντεάκι?

Ανώνυμος είπε...

κοίτα κέφι...
φοβερό project όμως!

StrangeEmily είπε...

Απίστευτος! :)

(Κρίμα που έγινε έτσι στην Ελλάδα. Καθόλου χιούμορ...)

mmjrules είπε...

Βασικά υπάρχει πινακίδα που απαγορεύει να τραβάς βίντεο, εντάξει τελείως οπισθοδρομικό, αλλά υπάρχει.

http://journals.worldnomads.com/climberchris/gallery/11525/320324.aspx

Δεν είναι το μόνο μνημείο στον κόσμο όπου απαγορεύονται οι φωτογραφίες και η ανάρμοστη συμπεριφορά πάντως.

a1pha είπε...

Επειδή ο κόσμος είναι μικρός, και κάποια πράγματα βρίσκονται στο δρόμο μας χωρίς να καταλάβουμε το πώς, κτλ κτλ κτλ...
Ξεχάστε το επί πληρωμή λογισμικό για υπολογιστές! Ξεχάστε και το δωρεάν! Ξεχάστε και το shareware, και το freeware, και ό,τι άλλο παρεμφερές μπορεί να είχατε ακούσει!
Η άδεια χρήσης που από τον Αύγουστο του 2007 εξαπλώνεται σε όλο το γαλαξία (και χωρίς ωτοστόπ), είναι η άδεια DanceLikeMattHardingWare: «Μπορείς να χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις το λογισμικό που σου δίνω, αρκεί να χορεύεις όπως ο Matt Harding πού και πού». Ένα ζήτω! λοιπόν για τον κύριο Xavier Vergés Farreró!