23.10.08

Πανόραμα Design 2008

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του design στην Ελλάδα! Όχι πως και οι υπόλοιπες δεν είναι εξίσου σημαντικές…






Στα Βραβεία ΕΒΓΕ, πηγαίνουμε για να πούμε μπράβο σε όλα εκείνα τα παιδιά, που βιοπορίζονται, διαμορφώνοντας την καθημερινή μας αισθητική.



Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας, πηγαίνουμε για να συναντήσουμε από κοντά πολλούς Έλληνες και Ευρωπαίους σχεδιαστές και να συζητήσουμε μαζί τους, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της τυπογραφίας.



Στο design walk, πηγαίνουμε, για να βρούμε τους δημιουργούς, στον χώρο τους και να ανακαλύψουμε, όσο μπορούμε, τον τρόπο, που σκέφτονται και δημιουργούν!



Στους κύκλους διαλέξεων της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδος, πηγαίνουμε για να ενημερωθούμε, για όλους τους τομείς της γραφιστικής και της τυπογραφίας.



Αλλά στο Πανόραμα Design, μπορούμε να τα κάνουμε όλα αυτά μαζί! Άλλα λίγο περισσότερο και άλλα λιγότερο! Φέτος, ο διοργανωτής του συνεδρίου, το περιοδικό +design, κλείνει 10 χρόνια ζωής. Να μας ζήσει, λοιπόν, ένα από τα καλύτερα περιοδικά design, σε όλη την Ευρώπη!

Γιορτάζοντας αυτό το ορόσημο, μας υπόσχεται ένα "ενισχυμένο" πρόγραμμα που εκτείνεται σε 4 ημέρες:
- Σάββατο 22/11: Έξι evangelists (3 Έλληνες - 3 ξένους) για το πρώτο ελληνικό Adobe D-Day
- Κυριακή 23/11: ‘Εξι δημιουργούς από το χώρο του προϊοντικού σχεδιασμού που θα παρουσιάσουν το πρώτο Πανόραμα Product Design
- Σαββατοκύριακο 6-7 Δεκεμβρίου, το γνωστό, κλασσικό Πανόραμα Design με καταξιωμένους, αλλά και ανερχόμενους δημιουργούς από το χώρο της γραφιστικής, του branding, της διαφήμισης, του animation, του διαδικτυακού σχεδιασμού και της εικονογράφησης. Ονόματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό...

Μπορείτε να βρείτε την ανακοίνωση του εκδότη μας, κ. Δημήτρη Φακίνου εδώ! Εμένα, πάλι θα με βρείτε, κάπου εκεί!

2 σχόλια:

okyrhoe είπε...

Μυλλέρου? Εκτός από σπίτια με λαμπάκια έξω έχει και design? Θα πάω! Ελπιζω να θυμυθώ την διάλεξη για το Tide, αφού είναι σύμβολο-φετίχ και στην σύγχρονη τέχνη.

Speaking of....Μια ιδέα για album-βιβλίο είναι να φωτογραφηθούν τα εσωτερικά αυτών των "σπιτιών". Αρκετά έχουν προχωρημένη pop αισθητική, όσον αφορά την είσοδο & τον εσωτερικό διάδρομο τους (μιάς και δεν έχω προχωρήσει πιό πέρα).

a1pha είπε...

Πολύ μου άρεσε το τμήμα ενός τίτλου: "Η σημασία του χρόνου που δεν δόθηκε ποτέ για την συνεννόηση".