19.11.08

Η Ελλάδα που θέλουμε

Ιδού τι έγραψε ο Ελεύθερος Τύπος για την Ανάβρα Μαγνησίας.



Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε. Καθώς και η απόδειξη ότι είναι εφικτή. Με ανθρώπους που νοιάζονται και διαχειρίζονται σωστά τα απίστευτα πλούτη που έχουμε αλλά δεν το ξέρουμε. Με σωστές υποδομές, πράσινη ανάπτυξη, σεβασμό στην παράδοση.

Και να σημειώσουμε ότι όλα αυτά ξεκίνησαν πριν 20 χρόνια από το μηδέν, από μια πολύ άσχημη κατάσταση, όπως λέει το άρθρο.

Είπατε τίποτα;

8 σχόλια:

karry είπε...

Την ξέρω την περίπτωση της Ανάβρας... αυτό είναι που λένε πολιτική βούληση....

robin είπε...

δεν την ήξερα την περίπτωση της Ανάβρας ,πολύ ενδιαφέρον , το προώθησα το άρθρο και σε άλλους φίλους

efou είπε...

ούτε εγώ είχα ακούσει κάτι και χάρηκα πολύ...τελικά ένας χαρισματικός άνθρωπος στην κατάλληλη θέση μπορεί να κάνει πολλά...μακάρι να πάρουν κι άλλοι παράδειγμα!

Ανώνυμος είπε...

Ok, I'm sold. Εξαιρετική προσπάθεια που παραδόξως απέδωσε καρπούς. Μετακομίζω πάραυτα. Έχω κάτι τρελλές ιδέες που κάτι μου λέει ότι θα υλοποιηθούν. Κτηνοτροφία με RFID και geolocation, αίθουσα συνεδρίων με όλα τα κομφόρ για προσέλκυση διεθνών συνεδρίων σε συνδυασμό με οικολογικό τουρισμό, πρότυπα πανδοχεία με τεχνολογικές ανέσεις, μικρό αστεροσκοπείο διεθνών προδιαγραφών κλπ, κλπ...

zero2one είπε...

> Μετακομίζω πάραυτα.

(-;

Πριν από αυτό, τι θα λέγατε για μια _επίσκεψη_ στην Ανάβρα;

efou είπε...

μέσα! πάμε!

a1pha είπε...

Μα όχι, δεν είναι δυνατόν, κάτι δεν πάει καλά! Βρε μπας κι είναι μακέτα;!

mafaldaQ είπε...

Πολύ ενδιαφέρον! Λοιπόν εγώ ψήθηκα! Άντε φύγαμε! Prosperus με τρομάζεις λιγάκι αλλά εντάξει...Έτσι δεν είπαμε ότι σε λένε; :)