22.7.08

Έγινε η αρχή...


bokeh madness, originally uploaded by dragon_ball ✈.

Όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας. Η δική μου είναι η φωτογραφία. Διάβασα ένα post του Δημήτρη και με κάλυψε πλήρως. Και μετά ψάχνοντας την ΜΙΑ φωτογραφία, με την οποία θα ξεκινήσω να γράφω, έπεσα πάνω σε αυτή και κόλλησα αρκετή ώρα, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί. Και ήταν ιδανική, να μου θυμίσει, ότι πάντα στέκομαι απέναντι από τη Φωτογραφία και κολλάω ό,τι και να βλέπω. Απλά επειδή δεν με νοιάζει το γιατί.

4 σχόλια:

Στοχαστης είπε...

Νομιζω οτι καποιες φωτογραφιες τις αγαπαμε επειδη κρυβουνε μια ομορφη ιστορια απο πισω για την στιγμη ή το περιβάλλον της συλληψης τους. Ή γιατι ειναι απλα ομορφες συμφωνα με ενα δικο μας κρυφο και μυστηριο συστημα αισθητικης αξιολογησης που, ακομα κι αν ποτέ δεν συμφωνει με καμια αισθητικη καποιου διαγωνισμου, παντα την εχουμε μεσα μας και την διατηρουμε. Ελπιζω τουλάχιστον. Καλη αρχη στο νεο μπλογκ και καλη συνεχεια στην φωτογραφια, μην το αφησεις, σου παει κι εχεις πολυ πολυ καλα αποτελεσματα! Φιλια!

mafaldaQ είπε...

Ευχαριστώ πολύ! Για όλα! Περιμένω προτάσεις για ψάξιμο!

Στοχαστης είπε...

Θα σου προτεινα το tag Photography στο GoogleReader αλλα κατι μου λεει οτι κααααποιος θα σου εχει μαθει απ'εξω ηδη πως λειτουργει....
:)

mafaldaQ είπε...

Εεε ναι και είναι πολύ καλός! Πως και πως περιμένω να συμμαζευτεί από τις παραλίες, για να τον ρωτήσω καμιά 300αριά πραγματάκια που θέλω :)!