22.7.08

After Fire Party

Χθες το πρωί, διάβασα στον Crazymonkey, την πρόσκληση για το After Fire Party και λίγη ώρα μετά ήρθε και το ενημερωτικό email της Ένωσης. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με το γεγονός. Διάβασα στο blog της Ένωσης:
Η Ένωση Γραφιστών Ελλάδας ανακοινώνει ότι, το πρωί της Τετάρτης 25 Ιουνίου 2008, φωτιά, που κατά πάσα πιθανότητα προήλθε από τα καλώδια της οθόνης του υπολογιστή, κατέστρεψε τα γραφεία της Ένωσης. Από την φωτιά, καταστράφηκαν ολοσχερώς ο γραφειακός, μηχανολογικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός της αίθουσας, τα προϊόντα του πωλητηρίου (παρακαταθήκη τρίτων εταιρειών), οι εκδόσεις, αφίσες, περιοδικά, και μέρος από το αρχείο που φυλάσσονταν στην αποθήκη του χώρου. Ζημιές προξενήθηκαν και στην αίθουσα, από τον καπνό που σκέπασε τα πάντα. Οι ζημιές υπολογίζονται σε περίπου 10.000 euro.

Το Δ.Σ. της Ένωσης θέλει να ευχαριστήσει, όλους τους συνάδελφους που μόλις το έμαθαν προσφέρθηκαν εθελοντικά, να βοηθήσουν στην πρώτη φάση αποκατάστασης της αίθουσας, κάνοντας έτσι δυνατή την διενέργεια των εκλογών που γίνοταν την επόμενη μέρα στην αίθουσα.


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης, τις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε, για την αμέριστη συμπαράσταση τους.

Ηδη μια βδομάδα μετά οι ζημιές στο χώρο έχουν μερικώς αποκατασταθεί, ενώ σήμερα κάνουμε προσπάθειες για την αποκατάσταση και του εξοπλισμού.

Η αίθουσα, θα επαναλειτουργήσει κανονικά, με το πρόγραμμα των διαλέξεων και των εκθέσεων που ήταν στον προγραμματισμό, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.

Το Δ.Σ. της Ένωσης κάνει έκκληση στα μέλη της Ένωσης, τους φίλους, τις εταιρείες του κλάδου, όσους είχαν γνωρίσει την δουλειά που γινόταν στην οδό Μυλλέρου, να ενίσχυσουν οικονομικά την Ένωση, συμβάλλοντας έτσι στην αποκατάσταση της αίθουσας.

Οι συνδρομές και οι δωρεές, μπορούν να κατατεθούν στο
λογαριασμό της Ένωσης
(EUROBANK, ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
0026-0374-72-0100174375,
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΝΩΣΗ ΓΡΑΦΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ) ή
επικοινωνώντας με τον κ. Τάσο Τράκα στο τηλέφωνο 694475 8474.

Και το σκεφτόμουν όλη μέρα. Νιώθω ακόμα πιο χάλια, που δεν μπορώ να προσφέρω και πολλά λόγω απόστασης και αυτή η Ένωση, νομίζω, μας αφορά όλους του χώρου. Έμεινα όμως με το χαμόγελο, στην ιδέα του After Fire Party. Εξαιρετική ιδέα και εύχομαι να έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα και εγώ έστω και από μακριά να πάρω 3-4 κονκάρδες. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: