18.9.08

Καλώς σας βρήκα: zero2one

Ένα λιτό δείγμα αυτοπαρουσίασης προσαρμοσμένο στα μέτρα μου.



Αποδέχτηκα, να είμαι, ένας από τους επίσημους authors του biographix, γιατί σίγουρα δεν έχω τίποτα νά χάσω. Αντίθετα και "κουβέντες στοιβαγμένες" μέσα μου θα βρουν διέξοδο και θα γνωριστούμε καλύτερα, και απόψεις θα ανταλλάξουμε και άλλα πολλά. Σωστό πανηγύρι δηλαδή (-: Πώς να πεις όχι σε μια τέτοια πρόταση;


Τρώω πολύ πρασινάδα (και πεινάω συνέχεια λένε γελώντας αυτοί που με ξέρουν), πίνω κυρίως και πάρα πολύ νερό (βρυσάτο), κοιμάμαι λίγο (δε σας λέω με ποιους/ποιες, όμως (-:). Απολαμβάνω την παραμονή μου στην τουαλέτα (συνήθως μετά μουσικής).


Αναρωτιέμαι, ενδιαφέρουν κανέναν όλα αυτά; Δε βαριέσαι, ας το προσπεράσουμε...


Κι άλλα σημαντικά και ασήμαντα: Μετακινούμαι κατά 95% με ποδήλατο, δε βλέπω (και ούτε έχω) τηλεόραση, μου αρέσει το κόκκινο κρασί, τα μουστοκούλουρα και τα πορτοκάλια (-:, τα βράδια πριν κοιμηθώ διαβάζω με φακό. Το πρώτο που κάνω όταν πάω στο γραφείο είναι να ανοίξω το παράθυρο και το τελευταίο να ποτίσω το λουλούδι στο μπαλκόνι, που όλοι οι άλλοι το ξεχνούν. Αποφεύγω τη χρήση των κτητικών αντωνυμιών.


Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει το ψευδώνυμο, είναι ένα λογοπαίγνιο ιδίας ...έμπνευσης με τους αριθμούς 0 και 1 (είμαι μηχανικός υπολογιστών, αλλά κατά βάθος πολύ ευαίσθητη ψυχή (-;)


Ο άνθρωπος είναι ψυχή και ύλη. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Ούτε μόνο το ένα, ούτε μόνο το άλλο.


Για το τι ειναι το biographix, σας το είπαν ήδη άλλοι. Εγώ θα σας πω αφού το ζήσω.


Θα με βρείτε μεταξύ σας, κατά κύριο λόγο. Θα με βρείτε και online σε πολλά σημεία, άλλοτε μόνιμα και άλλοτε περιστασιακά. Επειδή όμως είμαι λίγο ντροπαλός, θα τα κρατήσω για τον εαυτό μου προς το παρόν.

7 σχόλια:

karry είπε...

Καλώς το :)

StrangeEmily είπε...

>Αποφεύγω τη χρήση των κτητικών >αντωνυμιών.

Καλώς ήρθες zero2one! Αυτή τη φράση (σου) την κρατάω.
:)

Panigirtzou είπε...

Welcome!!!

mafaldaQ είπε...

Πρασινάδα rulez! Πρέπει να έρθεις σε μια γιάφκα! Με τον κουβά σερβίρουμε τις πρασιναδες!

Καλώς ήρθες!

ZlatkoGR είπε...

Καλώστον!

(Και πορτοκάλια Άννα, τα πορτοκάλια ξέχασες.)

efou είπε...

Καλωσήρθες! όσο για την πρασινάδα στις γιάφκες, ναι μεν υπάρχει, αλλά καταναλώνεται μετά από τόνους άλλων διάφορων φαγώσιμων!

Ανώνυμος είπε...

Συμμετέχεις σε meetings, rings,relays κλπ. Δεν είσαι και τόοοσο ντροπαλός!!!!.