18.9.08

Μπορούμε και χωρίς αυτοκίνητο!


Συνεχίζοντας στον δρόμο που χάραξε η karry και στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης - Euromobility Week, για πρώτη φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης, πάνω από δώδεκα Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Σύλλογοι συσπειρώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα διήμερο εκδηλώσεων υπέρ των καθαρών μορφών μετακίνησης, των ελεύθερων διαβάσεων και πεζοδρόμων, της προστασίας των δημόσιων αστικών χώρων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής :

Σάββατο 20 /09/2008
11:00πμ : ΠΟΡΕΙΑ ΠΕΖΩΝ για Ελεύθερα Πεζοδρόμια (αφετηρία Άγαλμα Βενιζέλου )
02:00μμ : ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ για Θαλάσσια Συγκοινωνία (αφετηρία Λιμάνι )


Κυριακή 21/09/2008
12:00πμ : ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ (αφετηρία Άγαλμα Βενιζέλου )

Συμμετέχοντες Φορείς:
Αναπηρία Τώρα, Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού , Ένωση για τα δικαιώματα των πεζών, Δίκτυο Επιβάτης , Επιτροπή Κατοίκων Καραμπουρνάκι, Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων-ΚΕΑΝ, Περιβαλλοντική Κίνηση Ελαιώνων, Ποδηλάτης , ΠΟΛΙΤΕΣ κατά της υποθαλάσσιας, Φίλοι Πρασίνου Θεσσαλονίκης, Αναπηρία Σήμερα, Streetpanthers.


Θα σας δώ εκεί!

3 σχόλια:

mafaldaQ είπε...

Δεν θα είμαι Θεσσαλονίκη αλλά εδώ Brussels η μέρα προωθείται παντού και πιστεύω θα γίνει μεγάλο πανυγήρι! Άντε να πάτε κάπου! Περιμένω και φωτογραφίες εεεεεεε;

mmjrules είπε...

Να σας ενημερώσω επίσης (και εδώ) ότι θα υπάρχει έκθεση με οικολογικά αυτοκίνητα και άλλες εκδηλώσεις στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή.

Το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://www.ecocars.gr/

frufruka είπε...

Ok mafalda. θα αντάλλάξουμε φωτο και ανταποκρίσεις από τις εκδηλώσεις στις ευρωπαϊκές πόλεις :)
@mmjrules αν προλάβω θα πάω κι εκεί!