10.9.08

Συνεδριο ψάχνει για Μασκωτ!


Στον δρόμο για την διοργάνωση του ελληνικού 4ου συνεδριου Bookcrossing για το 2009, ψάχνουμε την μασκωτ μας! Δεν την χάσαμε, απλά δεν έχουμε καν! 
Γι'αυτο λοιπόν, αν έχετε κάποια οποιαδηποτε ιδέα για την μασκωτ του Συνεδριου στην Λάρισα, σχεδιάστε την σε ένα κομμάτι χαρτί τουλάχιστον σε μεγεθος Α4 (21χ30 δλδ) και στείλτε την στο LarissaOBCZ (at) gmail.com. Ακόμα κι άν δεν πιάνει και πολυ το χέρι σας, μας αρκεί και μια ιδέα περίπου που μετά θα προσπαθήσουμε να την αποτυπώσουμε με τον καλύτερο τρόπο. 
Τι ψάχνουμε; δεν εχουμε συγκεκριμένους περιορισμούς, θέλουμε μια μασκώτ που να έχει φυσικά τον Ballycumber αλλα απο εκεί και πέρα είστε ελευθεροι να δημιουργήσετε και να τον συνδυάσετε με ό,τι έχετε στο μυαλό σας σχετικά με την Λάρισα, το bookcrossing, το γεγονος οτι ειναι το 4ο συνέδριο στην Ελλάδα και ο,τι άλλο θελετε εσείς! Κάθε τεχνική είναι ευπροσδεκτη, αφήστε τον καλλιτεχνικό σας εαυτό ελευθερο να οργιάσει και στειλτε μας την ιδέα σας!

5 σχόλια:

mafaldaQ είπε...

Πολύ ωραία ιδέα! Και είμαι σίγουρη ότι θα έχετε πολλές και καλές προτάσεις!

Silver είπε...

Είμαι εντελώς άσχετη από ζωγραφική κλπ. αλλά έχω μερικές ιδεες για τη Λάρισα, αν σας αρεσουν ας τις αποτυπώσει κάποιος. Για παράδειγμα μπορείτε να έχετε τη μασκότ που θα τρώει κεμπάπ!!!, ή που θα πίνει καφέ σε μια από τις δεκάδες καφετέριες της Λάρισας. Σοβαρα τωρα μπορείτε να τη βάλετε στο ανοιχτό θέατρο να μοιράζει βιβλία ή με καραβάκι να κάνει βόλτα στον Πηνειό. Αυτά προς το παρόν...

Silver είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Silver είπε...

Και άλλο ακόμη πιο χαρακτηριστικό. Να κάνει ποδήλατο. Η Λάρισα είναι από τις λίγες πόλεις που έχει τόσο κόμσο που χρησιμοποιεί ποδήλατο!

Ανώνυμος είπε...

αααα αυτό με το αρχαίο θέατρο μου άρεσε κ μένα. να διαβάζει ίσως νε φόντο το αρχαίο θέατρο. αλλά ούτε τα δικά μου χέρια πιάνουν :( με γειά σας το μπλογκ!